La Penya acaba la fase regular en tercera posició després de passar per sobre de La Cordá de Paterna NB (75-43). L’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura, rival als quarts de final

El Club Joventut Badalona arriba als play-offs d’ascens en un gran moment de forma. I un prova d’això és el darrer partit de la lliga regular, on va escombrar de la pista a La Cordá de Paterna NB per 75 a 43 per acabar en tercera posició a la classificació.

Malgrat que l’inici no va ser gaire bo, 3-4 després de cinc minuts, els primers instants van ser els únics on el duel va estar igualat. Un parcial de 12 a 0 culminat per una cistella de Davydova, va tancar el període amb un 19-10 favorable a les de Jordi Vizcaíno.

Semblava que les valencianes tornava al partit, 21-16, però un parcial de 24-3 als darrers cinc minuts de la primera meitat, van sentenciar el partit, 45-19. Nukiya Mayo va entrar en combustió i va acabar amb el rival amb 12 punts pràcticament seguits. A la segona part, les verd-i-negres van gestionar el seu avantatge i van sumar un gran triomf per 75 a 43.

Mayo, amb 19 punts, va ser la màxima anotadora d’una Penya on va tornar a brillar Inés Santibáñez, qui amb 14 punts, 7 rebots i 28 de valoració, va ser la jugadora més valorada del partit.

Ara arriba l’hora de la veritat, els play-offs, i el Joventut s’enfrontarà a l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura a doble partit amb el factor pista a favor. El primer duel, dissabte a Càceres (18h, Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres).