La Penya, que guanyava 48-54, veu com el Dreamland Gran Canaria acaba imposant-se clarament per 97 a 79. Els play-offs, pràcticament impossibles

El Club Joventut Badalona no ha pogut guanyar a Gran Canària i ha perdut per 97 a 79. Els de Dani Miret han fet una gran primera part, 43-44, però s’han enfonsat a la segona, on els locals han estat molt superiors.

Amb un ritme anotador molt alt, el duel ha començat amb els canaris per davant, 20-13, amb un John Shurna que era un malson pels verd-i-negres amb 14 punts. La reacció verd-i-negra no ha trigat en arribar, i amb dos triples de Michael Ruzic, han passat a liderar el duel, 20-21. Al final del quart, 24-21 pels locals.

La igualtat ha continuat predominant el segon període, i malgrat que el Gran Canaria anava per davant, 31-26, un parcial de 2-8 culminat amb un 2+1 de Tomic ha permès al Joventut liderar el duel, 33-34. Un nou triple de Ruzic, el tercer, ha fet que els de Dani Miret marxessin al descans guanyant 43 a 44.

Amb Ribas i Tomic jugant a gran nivell, la Penya ha disposat de sis punts de marge, 48-54, però un parcial d’11-1 ha capgirat el marcador en favor dels canaris, 59-55. I el desavantatge del verd-i-negres ha seguit creixent, en els pitjors moments del partit, fins al final d’un quart on la Penya perdia 73 a 63. I al darrer període, el Gran Canaria no ha reduït la intensitat i ha acabat passant per sobre d’un Joventut que amb el 97 a 79 final, té pràcticament impossible jugar els play-offs.

Per destacar dues coses positives del partit, els verd-i-negres han vist com Miguel Allen tornava a competir després de molts mesos de baixa, i com Pau Majoral ha debutat amb el primer equip de la Penya.