Els verd-i-negres perden 103 a 99 a Belgrad. Les pilotes perdudes al tram final acaben amb les opcions de victòria

El Club Joventut Badalona no ha pogut endur-se la victòria de Belgrad i ha perdut contra l’Hapoel Shlomo Tel Aviv per 103 a 99 en un partit d’anotació molt elevada. Els verd-i-negres, superats als tres primers quarts, han fet una gran millora defensiva al període final, però les pilotes perdudes han deixat sense opcions a l’equip.

Thomas ha iniciat el partit amb un triple abans que problemes tècnics a la pista aturessin el partit un quart d’hora. Amb un ritme alt de joc, els dos equips han intercanviat cistelles amb Andrews liderant l’atac de la Penya amb 7 punts, 15-13. Amb 4 punts seguits del debutant Cook la Penya ha empatat el duel a 17, però els israelians han estirat el seu marge al final del quart, 26-19.

L’encert en el triple de l’Hapoel ha fet que disposessin de 10 punts de marge, 32-22, però els millors minuts de Ribas, amb dos triples, han reduït la diferència, 37-33. Els israelians han tornat a augmentar el seu avantatge, 44-35, amb un Munford que ha castigat de valent al Joventut a la primera meitat (19 punts). Al descans, 54-44, amb una Penya que s’ha vist superada pel ritme ofensiu de l’Hapoel.

L’Hapoel, amb Munford castigant des del triple, ha continuat penalitzant la defensa de la Penya a l’inici del període, 72-58. L’entrada de Ribas ha canviat el xip del Joventut, que amb dos triples del capità i de Feliz, s’ha situat a 8, 72-64. Un triple de Chery ha posat a 3 als verd-i-negres, 77-74, i al final del quart, el marcador era de 83-74.

Feliz s’ha posat l’equip a l'esquena, i a base de defensa, punts i caràcter, ha anat reduint diferències fins a empatar el partit a 95. El Joventut, que ha fet el més difícil, no ha sabut gestionar les possessions claus, i amb moltes pilotes perdudes al tram final, s’han quedat sense opcions de guanyar. Amb el 103-99 final, la Penya suma la cinquena derrota en 8 partits a l’Eurocup, i a hores d’ara, es troba fora de les posicions de playoffs.

Andrés Feliz, amb 24 punts i 32 de valoració, ha estat el jugador més destacat de l’equip.