La Penya perd 56 a 57 contra l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura. Dembelé no pot anotar al darrer segon i les verd-i-negres acumulen la tercera derrota en 6 partits

El Club Joventut Badalona no va poder sumar una nova victòria després de perdre per 56 a 57 contra l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura. Les de Jordi Vizcaino, en un dia fluix des del triple (5 de 27), van lluitar fins al final, però el darrer tir de Dembelé no va entrar i les verd-i-negres van sumar la tercera derrota en 6 partits.

El fet més destacat de l’inici del duel va ser l’estrena de Rebeca Cotano. La valencià va sortir amb molta energia, anotant els 4 primers punts d’una Penya que va començar per davant, 6-1, però on ràpidament les visitants van passar a dominar el duel, 6-12. Al final del quart, 12-19. El Joventut va millorar les prestacions al segon període fins a empatar el duel amb una cistella de Davydova, 24-24. Al descans, 26-27.

Un triple de Dembelé a l’inici del tercer acte va situar la Penya per davant, 31-30, malgrat que les extremenyes van recuperar el control, 33-39. Una cistella de Pouye als segons final del quart va permetre les verd-i-negres acabar per davant, 42-40.

I al darrer període, el Joventut va arribar a tenir 4 punts de marge (51-47), abans que l’Extremadura tornés a posar-se per davant, 51-53. Un triple d’Inés Santibáñez a 41 segons pel final situava de nou al Joventut liderant, 56-55, però Muadi, a 29 segons pel final, va situar el 56-57 final. Dembelé va tenir el darrer tir per guanyar, però no va entrar i la Penya va sumar la tercera derrota en sis partits.