La Penya perd contra els andorrans per 84 a 94

El Club Joventut Badalona ha perdut contra el Morabanc Andorra per 84 a 94 en un duel on els andorrans han estat millors durant tot el partit. La Penya suma la tercera derrota a l’ACB, primera a l’Olímpic a la Lliga Endesa. Andrew Andrews, que tornava a la dinàmica de l’equip, ha estat el màxim anotador amb 16 punts.

Intensos en defensa tal com ha escenificat Kraag a l’inici del partit, robant-li la cartera a Okoye per acabar esmaixant al contraatac. Així ha sortit la Penya, que als cinc minuts de joc ja dominava el duel, 13-4. L’Andorra ha reaccionat, 15-12, i al final del període, el Joventut guanyava 22-19.

Thomas ha començat anotant quatre punts seguits al segon quart, 26-22, però els andorrans han fet un parcial de 0-10 per capgirar el resultat, 28-32. El Joventut ha continuat sense trobar-se còmode, fet que han aprofitat els andorrans per escapar-se al marcador, 30-39. A poc a poc, la Penya ha anat millorant sensacions en atac, 37-43, i al descans, 40-45.

El Joventut no ha pogut reduir les diferències malgrat la millora defensiva, 47-51, i els andorrans de nou han marxat al marcador, 48-56. La Penya s’ha acostat, 52-56, però el Morabanc ha acabat el quart amb la màxima, 52-64.

Un parell de triples de Vives i Ribas han activat a la Penya ofensivament, 58-66, i acompanyat per cinc punts seguits d’Andrews, han fet que els verd-i-negres s’acostessin a quatre punts quan quedaven set minuts per jugar, 66-70. I amb el partit per decidir-se, l’antiesportiva i tècnica posterior a Thomas ha estat una llosa massa gran per un Joventut que no ha pogut lluitar pel triomf (70-83, min.37). Al final, derrota verd-i-negra per 84-94.