El Joventut, que guanyava 45-26 al tercer quart, acaba perdent davant l’Innova-TSN Leganés per 70 a 77

El primer Olímpic Day no va acabar de la forma esperada. El Club Joventut Badalona va acabar perdent un partit que tenia completament controlat al tercer quart. Les verd-i-negres, després de guanyar 45-26, van col·lapsar i van acabar cedint a la pròrroga per 70 a 77. És la setena derrota de la Penya a la temporada, quedant l’equip a dues victòries de la segona plaça a la Lliga Femenina Challenge.

Les madrilenyes van sortir amb més encert i energia al partit, 4-10, però la profunditat de plantilla de les verd-i-negres va fer que reaccionessin, acabant el primer període per davant després d’una cistella de Laura Piera, 16-14.

La Penya, amb Pouye i Dembelé liderant l’atac, va iniciar un parcial demolidor que, a poc a poc, feia ampliar la diferència. Cinc punts seguits de Mariona Teixidó van situar el 37-25 amb el que es va arribar al descans.

El setzè punt de Dembelé al començament del tercer període va situar la màxima diferència pel Joventut, 45-26, abans del col·lapse total de les verd-i-negres. Un 0-12 de parcial Sangare i Sánchez va apropar el Leganés, 45-38, però la Penya de nou va ampliar el seu marge, 50-41, amb un triple de Davydova. Al final del quart, 50-44.

I del 52-46 al primer minut de l’acte, al 54-58. Un nou parcial de les madrilenyes capgirava el marcador, deixant a la Penya contra les cordes. Una cistella de Mayo i un tir lliure de Pouye van empatar a 60 el duel, i el tir des del centre de la pista de Bermejo no va entrar, marxant el partit a la pròrroga.

I al temps extra, el Leganés va ser molt superior. Malgrat començar el Joventut per davant, 63-61, entre Barneda i Sangare van segellar la victòria de les madrilenyes, 70-77.