Triomf treballat de la Penya contra el Zunder Palencia per 89 a 77 amb un gran OIímpic que ha empès fins al final (8.733 espectadors)

Quarta victòria seguida del Club Joventut Badalona a l’ACB. Els verd-i-negres, amb un Olímpic espectacular amb 8.733 espectadors, han superat al Zunder Palencia per 89 a 77 amb una gran segona part, i continuen invictes a la segona volta de la Lliga Endesa. Shannon Evans, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador, i Michael Ruzic, amb 19, el més valorat.

El duel ha començat amb els visitants dominant el marcador gràcies a l’impacte de Pasecniks. El pivot letó ha marcat les diferències a la pintura i amb 9 punts ha fet que el Palència dominés el primer quart, 19-24.

La Penya ha continuat sense trobar-se còmode a la pista, i els castellans ho han aprofitat per continuar dominant el partit, 27-38, amb Piñiero fent mal als verd-i-negres. Millorant sota la direcció d’Evans, el Joventut ha reduït el seu desavantatge al descans, 38-40.

Malgrat que l’inici de la segona part no ha sigut bo, 42-51, el Joventut, amb els millors minuts d’Ante Tomic, ha anat reduint la distància fins a capgirar el resultat, 55-54. Un triple d’Evans ha donat la màxima del període als de Carles Duran, 60-54, i al final del quart, un triple de Brodziansky ha situat el 63-57.

El control del duel ja era completament verd-i-negre, i a poc a poc, els de Duran han anat ampliant la diferència. Gran minuts de Pau Ribas culminats amb una cistella d’Evans han situat el 72-59, fent que el Zunder Palencia aturés el partit a 6 minuts pel final. Un ganxo de Tomic ha posat la màxima, 81-65, i el Joventut ha segellat una victòria que ha acabat sent per 89 a 77. Quart triomf seguit pels verd-i-negres, una victòria fonamental per continuar en lluita per les posicions de playoffs.