Reacció final insuficient dels verd-i-negres que perden contra l’Hapoel Shlomo Tel Aviv (85-91). El partit contra el Prometey decidirà la posició del Joventut al grup

El Club Joventut Badalona s’ha acomiadat de les opcions de classificar-se pels quarts de final directament, i haurà de guanyar a la pista del Prometey si vol jugar el partit de vuitens a l’Olímpic. 30 minuts molt dolents dels verd-i-negres han estat una llosa molt gran, i finalment el Joventut ha perdut per 85 a 91 contra l’Hapoel Shlomo Tel Aviv.

El Joventut no ha estat capaç de frenar el ritme de joc frenètic de l’Hapoel a l’inici, i els israelians han obtingut les primeres diferències, 9-18. L’entrada de Cook ha donat més energia als verd-i-negres, situant l’equip a quatre punts, 21-25. Al final del primer quart, 24-30 per l’Hapoel.

La Penya ha col·lapsat en atac i ha estat molts minuts sense anotar, fet que ha provocat que els israelians agafessin 20 punts d’avantatge, 25-45. Amb el pas dels minuts, els de Carles Duran han millorat en atac, però no han estat capaços de reduir el desavantatge, 35-53. Al descans, 42 a 57 favorable a l’Hapoel.

El control del partit ha continuat sent dels visitants, que han dominat el període en tot moment amb un gran Cummings, 48-69. Malgrat els esforços de la Penya i la zona plantejada, els israelians han acabat el quart clarament per davant, 57-75.

A l’últim quart, l’Hapoel ha seguit amb els 20 punts d’avantatge (60-80), però un triple de Kraag ha situat la Penya a dotze punts a quatre minuts per acabar, 75-87. I la reacció ha seguit fins al 85-90 de Feliz, quan el Joventut s’ha quedat a les portes d’una gran remuntada. El 85-91 final deixa la Penya sense opcions de lluitar per les primeres posicions de grup, i la classificació final es resoldrà a la pista del Prometey la pròxima setmana.