La Penya fa una segona part espectacular i suma una gran victòria a la pista del Recoletas Zamora (59-65). Les verd-i-negres es queden a un triomf de la segona plaça

El Club Joventut Badalona va fer un dels millors partits de la temporada per sumar un triomf importantíssim a la pista del Recoletas Zamora (59-65), invicte fins al moment a casa. Les verd-i-negres, amb una gran segona part, va tancar una victòria que les deixa només a un partit del segon classificat. Gran actuació d’Inés Santibáñez amb 18 punts i 28 de valoració.

El duel va començar molt igualat, però el Zamora va tancar el quart per davant, 18-13. Les locals van arribar a tenir vuit punts de marge, 23-15, però Dembelé va mantenir la Penya en partit amb 8 punts seguits, 29-25. Un tir de Hart va situar la màxima en 13 punts, 39-26, abans que Santibáñez tanqués la primera part amb un triple, 39-29.

Semblava que el Zamora tenia el partit controlat, 42-31, però les de Vizcaino va pujar la intensitat en defensa, i podent córrer, van anar reduint el desavantatge amb Santibáñez i Dembelé liderant l’atac verd-i-negre.

Una cistella de Piera va tancar el període amb 46-44, i dos punts més de la catalana van empatar el duel a 46. Piera, des de la posició de base, va ser clau en la remuntada i dos punts més seu van capgirar el marcador, 48-50. Amb el duel igualat, un triple de Santibáñez i un altre de Mayo van encarrilar el triomf de la Penya, 56-61. Al final, 59-65 i victòria de molt mèrit del Joventut a la pista d’un fins al moment invicte com a local Zamora.