La Penya supera el Morabanc Andorra per 79 a 86 i aconsegueix una gran victòria fora de casa. 3 de 3 a la segona volta de l’ACB pel Joventut

Tercera victòria seguida en tres partits a la segona volta de l’ACB. El Club Joventut ha guanyat a la pista del Morabanc Andorra per 79 a 86 i torna a sumar lluny de l’Olímpic. Sembla que la Penya ha trobat la regularitat i ha aconseguit un gran triomf al Principat. Shannon Evans, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador del partit.

El Joventut ha arrencat més concentrat que l’Andorra, i amb Tomic castigant a la pintura amb 6 punts, ha aconseguit les primeres diferències, 5-11. Els andorrans han empatat el duel, 11-11, però l’entrada d’Evans, amb dos triples seguits, ha fet que el Joventut acabés el quart per davant, 15-21.

Els de Carles Duran, amb un extraordinari Tomic, han disposat de vuit punts de marge, 19-27, abans de rebre un parcial de 8-0 que empatava el duel a 27. Dos triples més d’Evans han col·locat de nou a la Penya per davant, 31-35, però l’Andorra ha reaccionat per arribar al descans dominant el partit, 37-35.

El Morabanc Andorra, amb un Montero inspirat, ha sortit amb molta més energia a la segona part, 51-40, però Evans, amb 7 punts, ha liderat un 0-11 que ha empatat el duel, 51-51. La primera cistella de Feliz ha situat el 60-63, i al final del període, la igualtat era màxima, 63-63.

Un triple de Ribas ha culminat un 3-8 de sortida als primers minuts del darrer quart, donant de nou cinc punts de marge als verd-i-negres, 66-71. Els andorrans no s’han rendit, i han empatat a 72. I com és habitual quan més crema la pilota, ha aparegut Andrés Feliz. El base dominicà ha dominat els minuts finals (11 punts), i amb l’ajuda de Tomic, ha donat el triomf a la Penya per 79 a 86.