La Penya guanya a la pista del Veolia Hamburg Towers i certifica la classificació per a les eliminatòries pel títol. Partit espectacular d’Ante Tomic (21 punts, 10 rebots i 31 de valoració)

Li ha costat de valent al Club Joventut Badalona sumar la victòria, però els verd-i-negres s’han endut el triomf d’Hamburg després de guanyar a la pista del Veolia Hamburg Towers per 90 a 96. I el més important, l’equip de Carles Duran s’ha classificat de forma matemàtica per a les eliminatòries finals.

Encertats en atac i sense agressivitat en defensa, el partit ha començat amb els alemanys per davant en un intercanvi constant de cistelles, 16-11. Amb problemes per controlar el rebot, la Penya ha anat per darrere en tot moment al primer quart, arribant al final perdent 28 a 23.

En un duel que seguia sent a molts punts, la irrupció en atac de Feliz ha permès al Joventut empatar el partit a 6 minuts pel descans, 35-35. Els verd-i-negres no han pogut posar-se per davant, i de nou l’Hamburg ha passat a dominar el partit, 46-41. Andrews, amb 15 punts al descans, ha fet que el Joventut es posés per davant, 52-53.

La tònica del partit no ha canviat a la segona meitat. Ritme de joc molt alt, molts punts i poca defensa. I en aquest terreny, els verd-i-negres han seguit per davant fent mal a la pintura amb Cook, Tomic i Brodziansky, 61-65. Al final del quart, 68-73 després de quatre punts consecutius de Tomic.

Semblava que el Joventut tenia el partit controlat, però un parcial de 7-0 de sortida ha fet que l’Hamburg capgirés el marcador, 75-73. El duel ha entrat amb tot per decidir-se al tram final, 82-81, i allà, el talent del Joventut ha marcat la diferència. Amb 88-85, un 3+1 de Feliz ha posat els verd-i-negres per davant, 88-89, abans que Tomic tanqués el partit amb 7 punts seguits. Al final, 90-96 i victòria molt important.

El croat, amb 21 punts i 31 de valoració, ha estat l’MVP del partit. Juntament amb Tomic, han destacat Andrews (19 punts) i Feliz (17 + 6 assistències).