Els de Fabián Castilla perden davant l’Iberconsa Amfiv (67 – 51) després d’una forta desconnexió a l’inici del tercer quart

Segona derrota de la temporada per al Menarini Joventut. Tot i la notable millora respecte al duel anterior, especialment en l’apartat competitiu, no va ser suficient i el conjunt verd-i-negre segueix sense conèixer la victòria a la present campanya.

Una derrota que arribaria tot i el bon inici dels de Badalona. Uns minuts de molta igualtat, ritme i gran bàsquet, i en els que tan sols un parell de desajustos defensius verd-i-negres van decantar la balança. Al final del primer temps, 21 – 17 per als locals.

D’una forma molt similar es van desenvolupar els deu minuts posteriors. En un intercanvi de cops continu, cosa molt positiva perquè feia visible la millora de l’equip en aquest apartat, petits detalls seguien sent claus, i el marcador al descans era 36 – 29 desfavorable per als interessos de la Penya.

Després de la represa, però, van arribar els problemes. El conjunt gallec va avançar línies i va deixar palès que, tot i tenir un enorme potencial, la Penya és un equip encara en procés de creixement. Amb tot, el Menarini Joventut arribava a l’última i definitiva màniga caient 52 a 36.

Finalment, en el quart període el Menarini Joventut va tornar a ser un equip reconeixible. I és que, malgrat que la diferència pràcticament no es va moure, la imatge va ser totalment diferent de l’oferta a l’anterior parcial. Al final del matx, el marcador va ser 67 a 51 per al conjunt local.

Un cop consumada la derrota, el Menarini Joventut es manté a la part baixa de la taula lluitant per una victòria que reflecteixi la línia ascendent de l’equip. Un triomf que els verd-i-negres intentaran que es produeixi al proper partit. Aquest serà el pròxim dissabte a les 16:00 a l’Olímpic, davant el Mideba Extremadura, i  en directe a través de Teledeporte.