La Penya guanya a la pista del Zunder Palència (69-75) en un partit molt treballat decidit als minuts finals

El Club Joventut Badalona continua sumant victòries a l’ACB i s’ha endut el tercer triomf seguit després de guanyar a la pista del Zunder Palencia per 69 a 75. Sense brillar, els verd-i-negres han tret un duel que s’ha complicat al tram final, però on Thomas i Feliz han sentenciat el triomf del Joventut.

La Penya ha sortit al partit carregant el joc en Onuaku. El pivot ha anotat 6 dels primers 9 punts d’un Joventut que ha arrencat per davant, 8-9. Els locals, amb el suport de l’afició, han capgirat el marcador, i al final del període, el Zunder Palencia dominava el duel, 17-14.

Aprofitant la superioritat de Tomic, la Penya ha anotat a prop de cistella, i sumat amb un triple de Ribas, ha empatat el partit a 24. Un triple de Feliz i un 2+1 del base han permès al Joventut posar-se per davant, 27-32. Al descans, 29-35 pels de Carles Duran amb un triple de Ribas. Amb aquesta cistella, el capità sobrepassava els 4.000 punts al seu compte personal a la història de l’ACB.

L’inici del tercer període ha estat molt bo per part d’un Joventut que ha arribat a tenir 12 punts d’avantatge, 30-42, després d’una cistella de Kraag. A poc a poc, els locals han reduït diferències fins als cinc punts, 43-48, però de nou els verd-i-negres han ampliat el seu marge, i al final del quart, dos triples d’Onuaku i Feliz han situat el 48-60.

El Palència ha sortit amb molta energia als minuts finals, i a poc a poc ha anat baixant la diferència fins a situar-se a tres punts a 2 minuts pel final, 66-69. Entre Feliz i Thomas han donat aire a una Penya que ha acabat tancant el partit i la victòria, 69-75.

Deshaun Thomas, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador del partit.