La Penya s’estrena a la lliga amb un contundent triomf a la pista del Lima-Horta (50-80)

Inici immillorable del Club Joventut Badalona en el projecte 3.0 a la Lliga Femenina Challenge. Les verd-i-negres es van endur de forma clara el derbi contra el Lima-Horta (50-80) en un duel on Nukiya Mayo va ser la màxima anotadora amb 16 punts, i fins a quatre jugadores més van anotar 9 o més punts. Amb aquest triomf tan contundent, la Penya és el primer líder de la competició.

Malgrat que les locals van sortir amb més ritme al partit (11-8), el Joventut va pujar el nivell un punt més al tram final del període, i amb un triple de Pouye van tancar el quart per davant, 13-19. Mayo va continuar liderant l’atac badaloní i el marge va anar augmentant clarament, 22-32. Al descans, 28-46 amb un triple espectacular de Laura Piera sobre la botzina.

A la segona part, la Penya va continuar amb el seu ritme intens de joc, i la diferència al final del tercer acte era de 20, 39-59. Als darrers minuts, la superioritat de la Penya va fer que la màxima fos de 32 punts, 41-73, i al final, el resultat va ser de 50-80.

Mayo, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora, amb Bermejo (13), Piera (12) i Davydova (11) anotant en dobles dígits. A més, el partit va servir pel debut de la jugadora del Júnior Jana Canadell, que va anotar dos punts en el seu primer partit.