La Penya, amb un 26-10 de parcial a l’últim quart, reacciona a temps per superar el Covirán Granada (86-80)

Una reacció espectacular a l’últim quart ha permès a la Penya remuntar un partit que tenia molt i molt complicat, i amb un Andrés Feliz estel·lar (12 punts a l’últim quart) els verd-i-negres han sumat el primer triomf de la temporada contra el Covirán Granada (86-80).

Un nom ha destacat per sobre de la resta tant a l’inici del partit com al final, el d’Andrés Feliz. El base dominicà ha sortit moll endollat i amb 10 punts als primers cinc minuts, ha situat les primeres diferències favorables a la Penya (21-11) obligant els visitants a demanar temps mort. La màxima ha estat de 12, 23-11, abans que el Granada reaccionés, 25-19. Al final del quart, 26-24 pel Joventut.

Al segon període l’intercanvi de cops ha estat la tònica dominant, però el Granada s’ha posat per davant amb un extraordinari Cheatham, qui ha castigat de valent l’equip verd-i-negre amb 4 triples (34-41). Al descans, els granadins han continuat liderant el duel, 43-47.

No ha canviat la dinàmica al tercer quart, on els andalusos han estirat el seu marge fins als 11 punts (49-60), coincidint amb l’expulsió d’Andrew Andrews després de cometre dues antiesportives. El Joventut continuava sense trobar-se còmode, i la diferència era de dos dígits al final del quart, 60-70.

La Penya ha pujat el seu nivell de joc en atac, i sumat a una notable millora defensiva, ha fet que en menys de 4 minuts remuntés el partit amb Feliz i Brodziansky liderant la reacció verd-i-negra (76-74, min. 34). El Granada ha aconseguit tornar a liderar, 79-80, però un 7-0 final liderat per Feliz ha fet que el Joventut sumés el primer triomf de la temporada, 86-80.

Amb 22 punts, Feliz ha estat l’MVP d’un partit on Ante Tomic, amb 17, i Onuaku, amb 14, ha estat els màxims anotadors verd-i-negres.