La Penya perd a la jornada inaugural de l’ACB (95-79). Dijous, primer partit a l’Olímpic contra el Covirán Granada (20h)

El Club Joventut Badalona ha començat amb derrota a l’ACB 23-24. Els de Carles Duran no han pogut amb el Barça i han acabat perdent 95 a 79. El mal dia en el triple (4/18) ha estat clau perquè els verd-i-negres no poguessin lluitar per la victòria després d’una bona primera part.

Els primers minuts de joc han estat marcats per la igualat, destacant Andrew Andrews amb 5 punts als primers instants (10-12). El Barça ha passat a controlar el duel, 17-14, però la Penya ha seguit fent un gran joc i al final del primer quart, el resultat era de 22-20.

El ritme anotador del segon quart ha baixat, i amb Brodziansky i Onuaku, el Joventut seguia molt a prop, 24-24, abans que un parcial de 8-0 obligués Carles Duran a demanar temps mort, 32-24 (min.15). El màxim desavantatge verd-i-negre ha arribat a ser d’11 punts, 37-26, però els millors moments de Thomas i Onuaku han permès a la Penya reduir diferències, 39-33. Al descans, 44-40.

La sortida dels vestidors de l’equip verd-i-negre no ha estat bona, 52-42, però amb un 0-6 de parcial han tornat a reduir diferències, 52-48. El Joventut seguia en partit, però l’encert des del triple del Barça ha fet que els blaugranes marxessin al final del període, 68-57.

La Penya no ha pogut tornar al partit malgrat els esforços fets, i és que el Barça ha contestat a cada intent verd-i-negre, 74-63. Una cistella de Feliz a 3 minuts per acabar ha reduït a menys de 10 la diferència, 81-72, però al final, el Joventut no ha tingut opcions de guanyar, 95-79.

El pròxim partit de la Penya serà aquest dijous contra el Covirán Granada (20h), en el que serà l’estrena com a locals a l’ACB 2023-24.