La Penya guanya per 68 a 72 a la pista del Vantage Towers Alcobendas amb una Laura Piera decisiva al tram final. Quart triomf consecutiu de les verd-i-negres

Continua amb la bona ratxa el Club Joventut Badalona a la Lliga Femenina Challenge. Les verd-i-negres van treure un partit molt complicat a Alcobendas per acabar guanyant 68 a 72 al Vantage Towers Alcobendas. Els punts de Laura Piera als minuts finals, fonamentals pel triomf d’una Penya que ja en porta quatre seguits i que continua a la quarta posició de la lliga.

Amb un 0-8 de sortida liderat per Fatou Pouye, el Joventut va començar el duel molt concentrat, perfectament conscient del rival que tenia al davant. Les de Vizcaino van fer un gran primer quart, i al final del període, dominaven per 12 a 18. Una cistella de Mayo va situar la màxima, 15-24, i a partir d’aquest moment, les locals van p el control del partit fins a posar-se per davant, 30-28. Al descans, marcador molt igualat, 35-34.

La segona part va ser molt igualada, amb intercanvis de lideratge constants, i sempre amb les diferències molt baixes, 41-42. Dos tirs lliures de Dembelé van permetre al Joventut tancar el quart per davant, 47-48, abans que la pivot continués castigant a les madrilenyes, 52-53.

Sabia la Penya que patiria, però a tres minuts per acabar la situació no era gens favorable, 66-60. I allà va aparèixer Laura Piera, que va anotar 6 dels seus 14 punts als tres minuts finals. Pouye va empatar a 66 abans que dues penetracions de la catalana posessin per davant al Joventut, 66-70. Amb 68-70, Santibáñez no va perdonar des del tir lliure, i les verd-i-negres van sumar el dissetè triomf del curs (68-72).

Amb 14 punts, Piera va ser la màxima anotadora d’un Joventut on Pouye (13), Dembelé (13) i Santibáñez (11) també van anotar en dobles figures.