La Penya suma la tercera victòria seguida després de guanyar al Sernova Renovables Real Canoe (67-56)

El Club Joventut Badalona continua en un gran moment de forma i aquest diumenge va sumar el tercer triomf seguit després de superar al Sernova Renovables Real Canoe per 67 a 56. Les verd-i-negres són quartes a la Lliga Femenina Challenge, amb 16 victòries.

Amb Dembelé i Pouye marcant la diferència als primers minuts de joc, 10-6, a poc a poc les de Jordi Vizcaíno van anar ampliant les diferències, i una cistella de Santibáñez va posar ja els dobles dígits de diferència, 17-6. Al final del quart, 19-8 pel Joventut. Dembelé seguia mostrant la seva superioritat i la Penya ho va aprofitar per distanciar-se, 25-12. Al descans, 30-20 favorable a les verd-i-negres.

Malgrat que les madrilenyes van intentar reenganxar-se al duel, 38-31, Pouye, en estat de gràcia, va sentenciar el partit abans d’acabar el tercer quart, 47-31. Un triple de Segura va situar el +20, 54-34, i el Joventut va controlar el partit fins al resultat final, 67-56.

Alima Dembelé, amb 12 punts i 11 rebots, i Fatou Pouye, amb 13 punts, van ser les jugadores més destacades del partit.