La sort torna a ser esquiva amb el Menarini Joventut, que perd per 58 – 51 davant el Mideba Extremadura

Després de la polèmica derrota de la setmana passada, el Menarini Joventut buscava aquest dissabte aixecar-se d’aquest mal resultat per tal de seguir construint i lluitant per seguir un any més a la millor lliga de bàsquet en cadira de rodes del món. Ho feia a Badajoz, on mesurava les seves forces amb el talentós Mideba Extremadura, equip amb més experiència i centímetres a la pintura.

En els primers compassos del partit es va veure un Menarini Joventut erràtic en el llançament. Aquest aspecte permetria als locals muntar transicions ràpides, que van acabar dibuixant el 20 - 13 amb el que s’arribaria al final del primer quart.

Al segon parcial la Penya va oferir clars símptomes de millora. Situant la defensa com a punt central del seu joc, va aconseguir progressivament fer-se amb el ritme del partit, i ajustar encara més el marcador al descans (30 – 26).

Un parcial local a l’inici del tercer quart recordava al Menarini Joventut que la tasca d’emportar-se la victòria seria molt complicada. No obstant això, l’afany i la tenacitat verd-i-negres van reenganxar als de Badalona; arribant-se al darrer quart amb el resultat de 44 – 41 per al Mideba Extremadura.

A poc a poc, la bateria va anar esgotant-se, i el Menarini Joventut va anar perdent efectivitat. Finalment, malgrat els esforços titànics dels verd-i-negres per intentar capgirar el resultat, el partit va finalitzar amb derrota per 58 – 51.

Després d’aquest resultat, la Penya disposarà de quinze dies per seguir corregint errors abans de tornar a disputar el següent partit. Aquest tindrà lloc el pròxim 2 de març, a partir de les 14:30 a l’Olímpic davant Bidaideak Bilbao BSR.  Un duel que es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com.