El Joventut supera al Melilla Ciudad del Deporte La Salle (51-63) i recupera la quarta posició a la classificació

El Club Joventut Badalona només coneix la victòria en aquest 2024 i aquest dissabte va guanyar a la pista del Melilla Ciudad del Deporte La Salle per 51 a 63. Les verd-i-negres sumen 12 victòries en 17 partits i ocupen la quarta posició de la Lliga Femenina Challenge, abans d’afrontar un partit molt important diumenge contra el líder de la competició, l’Osés Construcción Ardoi.

Les verd-i-negres van sortir concentrades al partit i van dominar des del salt inicial, 3-13, amb Dembelé aprofitant la seva superioritat. Un triple a les acaballes del quart de Segura va tancar el període amb 8 punts de marge pel Joventut, 9-17. Les diferències per la Penya es van mantenir a la meitat del quart, 17-23, abans que les verd-i-negres, a poc a poc, anessin ampliant el seu marge, 23-36 al descans després d’una cistella de Davydova.

Dembelé va continuar castigant la defensa rival, i amb un triple de Mayo l’avantatge del Joventut va superar els 20 punts, 25-46. Al final del període, les de Jordi Vizcaino tenien el partit completament controlat (34-51), al darrer acte van administrar la renda que tenien, i malgrat que el Melilla es va apropar al tram final, 49-58, en cap moment va perillar la victòria. Al final, 51-63 i dotzè triomf de la temporada amb una gran Alima Dembelé (14 punts, 13 rebots i 25 de valoració).

El pròxim repte de les verd-i-negres és de màxima dificultat, i és que el líder, l’Osés Construcción Ardoi, visitar l’Olímpic aquest diumenge (12:30h), un duel clau pel Joventut si vol aspirar a l’ascens directe.