L’orgull dels de Salva Maldonado no ha estat suficient per imposar-se als blancs i la Penya suma la segona derrota de la temporada

El partit a l’Olímpic de Badalona ha començat travat amb les defenses d’ambdós equips imposant-se als atacs. El FIATC Joventut ha tingut dificultats per trobar el ritme ofensiu de les darreres setmanes i el Real Madrid ha aprofitat per obrir escletxa en el marcador gràcies al seu encert en el triple (12-19).

El segon quart ha començat amb més bones sensacions pels de Salva Maldonado, esperonats pel capità Nacho Llovet i Sergi Vidal que s’han contagiat de l’esperit d’un Olímpic immens. Tot i això, i com en els primers minuts de partit, el poc ritme anotador ha estat la tònica i els blancs ho han aprofitat per escapar-se a l’electrònic abans del descans tot i els esforços d’un gran Brandon Paul (24-36).

Tot i la diferència de punts, el FIATC Joventut no ha abaixat els braços a l’inici del tercer quart i un parcial liderat per Paul ha fet que els verd-i-negres es reenganxessin al partit. El potencial ofensiu del Madrid, però, s’ha tornat a fer notar a l’Olímpic de la mà de Sergio Rodríguez per donar als de Pablo Laso un còmode avantatge (44-61).

Els de Salva Maldonado han decidit que el partit no estava acabat i amb defensa i l’orgull de Llovet el FIATC Joventut ha retallat distàncies i ha trencat la barrera psicològica dels deu punts. Finalment, l’encert de Llull ha acabat amb les esperances verd-i-negres i la Penya suma la segona derrota de la temporada (69-79).