La Penya perd 64 – 50 davant l’IMF Getafe BSR, rival directe en les seves aspiracions de continuar a la màxima categoria del BSR nacional 

Nou revés pel Menarini Joventut. El conjunt verd-i-negre va perdre aquest dissabte al pavelló Juan de la Cierva de Getafe davant uns madrilenys més encertats i que van saber controlar millor els temps del duel.

Un Menarini Joventut que va entrar al partit dominant, sabedor de la importància del duel. Encertats de cara a cistella, i mantenint un bon nivell defensiu, el conjunt de Badalona va tancar el primer temps vencent 11 – 14.

Al segon temps les defenses van prendre el control del joc. Deu minuts en els quals la Penya va mostrar-se atenta i segura al darrere, evitant que les referències ofensives rivals fessin un mal excessiu. En una mostra de la igualtat i intensitat del duel, el partit va marxar al descans amb un igualat (32 - 29).

Després de la represa, els de Badalona es van veure superats per l’extraordinària efectivitat dels locals en el llançament exterior. Una cistella de Ben Leitch a 3:56 per finalitzar el quart va desencallar el bloqueig mental en el qual estava abocat l’equip verd-i-negre, que va aconseguir arribar al darrer quart per sota de la barrera psicològica dels deu punts (51 – 42).

En el darrer parcial, el Menarini Joventut va mostrar-se excessivament accelerat, fruit de la necessitat de retallar distàncies. Aquesta precipitació va generar més espais per als atacants de l’IMF Getafe, i com a conseqüència la diferència va augmentar tot i els titànics esforços de l’esquadra catalana. Finalment, després de la conclusió dels quaranta minuts, el resultat va ser 64 – 50 per a l’equip madrileny.

Després d’aquest resultat, al Menarini Joventut encara li queda un partit per a tancar la temporada 2023 – 2024. Un duel que es produirà el pròxim dissabte dia 18 de maig, a partir de les 16:00 a l’Olímpic. Els de Badalona rebran al Fundación Aliados Valladolid, un duel que es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com.