El jugador de la Penya ha estat guardonat amb el premi gràcies a la gran temporada que està fent. És la segona vegada que el guanya un jugador del Joventut en 9 edicions

Joel Parra ha estat escollit com a millor jove de l’ACB a la temporada 2021/22. L’aler de la Penya ha estat el més votat i s’ha endut el premi. Amb 8’5 punts, 4’1 rebots i 9’7 de valoració per partit, Parra ha fet un pas endavant molt gran aquesta temporada, convertint-se en un dels referents de l’equip a la pista, i ha aconseguit el primer gran premi individual de la seva carrera.

La història de Parra és la d’un jove jugador que va arribar al Joventut quan només tenia 5 anys, i a base de treball ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents del primer equip tot i tenir només 22 anys. Una mostra més del gran pas endavant que ha fet l’aler és que en aquesta temporada, Parra ha establert el seu rècord personal de punts (19 a la jornada 23 a la pista del Bilbao Basket) i de valoració (22 a la pista del Real Betis a la jornada 25).

Parra s’ha endut el premi de millor jove a la temporada 2021/22, i aquesta és la segona vegada que un jugador de la Penya s’emporta el guardó des que l’ACB va començar a entregar-lo de manera oficial a la temporada 2013/14. En aquella ocasió el guanyador va ser Guillem Vives, i aquest any amb Parra, el premi torna a ser per un jugador verd-i-negre.

Declaracions de Joel Parra

El jugador de la Penya s’ha mostrat molt satisfet amb el premi com a millor jove de la competició: “Estic molt content, molt orgullós i molt agraït als meus companys, a l’staff tècnic, al Club que va apostar per mi, a la meva família i a tots els entrenadors que formen part del bàsquet base. Quan vaig arribar amb 5 anys només pensava en jugar i passar-m’ho bé, en gaudir amb els companys. És possible que tot hagi vingut molt ràpidament, però estic molt content i orgullós per rebre’l al club que m’ha vist créixer com a jugador i com a persona”.

La temporada de Joel Parra està sent molt bona, i a més ha connectat de meravella amb una afició que el té com a un dels seus grans referents. Per a Parra “és una cosa que no m’esperava. Jo soc així dins i fora la pista, i que a la gent li agradi veure’m jugar em fa estar encara més orgullós. Només els puc donar les gràcies per tot el suport que estic rebent aquesta temporada”.