La Penya guanya al Baskonia (83-76) en el segon partit de l’eliminatòria i espera rival a les semifinals pel títol

El Club Joventut Badalona tanca la sèrie per la via ràpida (0-2) en guanyar al Baskonia (83-76) en una gran festa a l’Olímpic, on els de Duran han sabut patir en els instants finals. Kyle Guy, amb 22 punts, ha tornat a ser l’home més determinant en anotació.

El partit ha començat marcat per una gran intensitat i màxima igualtat. L'encert exterior verd-i-negre donava un escàs avantatge als de Duran (11-9). Les dures defenses feien que costes molt anotar en les dues cistelles, però la bona circulació de pilota i les transicions ofensives, han permès al Joventut conservar els dos punts de diferència (21-19).

El segon quart ha estat calcat a l'inici del partit. Intercanvi de cops que mantenien la igualtat en el marcador (31-31). Algunes precipitacions i l'encert visitant des del triple feien que s'igualés el matx (40-40), però la bona defensa i les transicions ràpides dels últims minuts han permès als de Duran marxar al descans amb un petit avantatge (46-40).

A la represa han aparegut les precipitacions i el desencert, però a poc a poc, la Penya ha anat trobant el seu joc, i a través de la gran intensitat defensiva que han imposat els de Duran, han arribat els millors minuts del partit. Bona circulació de pilota, domini interior i un triple a l'últim segon de Guy col·locava el 71-62.

Un gran inici d’últim quart col·locava la màxima diferència a favor dels verds-i-negres (77-62), però els visitants responien i retallaven la diferència a falta de dos minuts (82-76). En el moment clau, la Penya ha sabut controlar el partit, imposar el ritme i sentenciar l’eliminatòria a l’Olímpic (83-76). Fins a 4 jugadors han anotat 13 punts o més, sent Kyle Guy, amb 22 punts, ha estat el màxim anotar.