Els verd-i-negres cauen contra els andalusos (73-62) i acaben setens. El Joventut jugarà contra el Baskonia els quarts de final de l’ACB

Derrota del Club Joventut Badalona al darrer partit de la fase regular de l’ACB contra el Coviran Granada per 73 a 62. Amb aquest resultat, la Penya acaba en setena posició i jugarà contra el Baskonia els quarts de final de la Lliga Endesa.

El Joventut ha sortit més endollat al partit, i ha castigat els andalusos prop de cistella. Un triple de Vives ha donat vuit punts de marge als verd-i-negres (5-13) als primers cinc minuts de joc. Al final del primer quart, els de Carles Duran continuaven per davant, 14-19.

Dos tirs lliures de Parra han estirat el marge de la Penya fins als set punts (14-21), abans que un parcial demolidor pel Granada capgirés el resultat del partit, 28-24. Malgrat no tenir encert en el tir exterior, el Joventut ha aprofitat la superioritat del joc interior, i primer amb Tomic i després amb Birgander, ha capgirat el marcador abans del descans, 31-35.

Amb més encert des del triple que a la primera meitat, entre Guy i Brodziansky han situat la màxima de la Penya en nou punts, 42-51. Al final del tercer quart, el Joventut continuava per davant, 47-52.

Al darrer període, la Penya ha vist com no li entraven els tirs exteriors, tot el contrari que un Granada que, empès per la seva afició, ha tingut una reacció impressionant i amb un gran Bropleh ha canviat el partit i s’ha endut la victòria i la permanència a l’ACB. Amb el 73-62 final, el Joventut tanca la temporada regular en setena posició i s’enfrontarà a Baskonia als quarts de final (primer partit, dissabte 18:30h, Vitòria).