La Penya perd contra el Cazoo Baskonia (77-86) en un partit molt igualat que s’ha decidit en els últims minuts

El Club Joventut Badalona cau contra el Cazoo Baskonia (77-86) en un duel que ha liderat la gran part del matx, però que s’ha decidit en les últimes accions del partit. Ante Tomic, amb 12 punts, 7 rebots i 20 de valoració ha estat el més destacat.

La Penya ha començat marcant el ritme del partit des del joc interior. Ràpidament, amb Tomic i Brodziansky com a referents, els de Carles Duran col·locaven la primera diferència al marcador (14-5). Una diferència que es mantindria durant tot el quart gràcies a la bona circulació de pilota i el gran a prop de cistella (28-21).

Al segon el marcador s’ha igualat. L’encert exterior dels visitants reduïa l’avantatge verd-i-negre (36-35). Però un bon final de període, amb un parcial a favor de 7-2, atorgava a la Penya una renta de sis punts al final de la primera meitat (45-39).

A la represa, les accions individuals i la solidesa en el rebot ofensiu mantenien a la Penya per davant en el marcador (57-51). En aquest punt, algunes males transicions defensives, juntament amb l'encert des del triple dels visitants han fet que el Joventut veies com li remuntaven el marcador (63-64).

Als verd-i-negres els hi ha costat començar l'últim quart, fet que han aprofitat els visitants per agafar aire al marcador (70-80), però la Penya ha lluitat fins al final i quan faltaven dos minuts, amb set punts consecutius, igualaven el partit (77-80). En la següent acció, un triple a final de possessió de Giedraits i el desencert en les últimes accions han condemnat al Joventut (77-86). Ante Tomic, amb 12 punts, 7 rebots i 20 de valoració ha estat el més destacat.