La Penya perd contra el Casademont Zaragoza (87-77) després d’un parcial de 13-0 entre el final del tercer quart i l’inici de l’últim

El Club Joventut Badalona ha perdut a la pista del Casademont Zaragoza per 87 a 77. Els verd-i-negres sumen la tercera derrota seguida a l’ACB i continuen a la setena posició amb 18 victòries i 13 derrotes. En un dia força dolent des del triple (8 de 27), el Joventut no ha sabut trobar alternatives i ha perdut de forma clara.

L’inici verd-i-negre no ha estat bo. Abusant del tir de 3 (0 de 5 per començar), el Joventut ha rebut un 7-0 de sortida que s’ha anat ajustant amb l’entrada de la segona unitat, liderada per Ellenson i Kraag, 10-9. La Penya ha estat capaç de capgirar el marcador, 14-15, però al final del primer quart perdia 19 a 17.

Els de Carles Duran han aconseguit recuperar el control, 21-23, però un parcial demolidor (20-6) del Casademont Zaragoza ha fet que els aragonesos arribessin a tenir 14 punts d’avantatge al descans, 43-29.

La màxima aragonesa al quart ha estat de 16 punts, 51-35, abans que la Penya augmentés la intensitat defensiva i comencés a anotar amb comoditat. Entre Vives, Tomic i Feliz, els verd-i-negres han reduït a 6 el seu desavantatge a 3 minuts pel final del període, 55-49. Un mal tram final ha fet que el Zaragoza tornés a recuperar els dobles dígits abans d’entrar al darrer quart, 62-51.

A l’últim període, els aragonesos han continuat sent superiors (68-51), i malgrat que la Penya ho ha intentat (71-60 jugant amb un format petit), el triomf s’ha quedat a Saragossa (87-77).

Ante Tomic, amb 16 punts, i Guillem Vives, amb 13, han estat els màxims anotadors del Joventut. Tot i la derrota, bon partit de Yannick Kraag (11 punts i 16 de valoració). El pròxim partit de la Penya serà el dijous 11 de maig a l’Olímpic contra Baskonia (18:30h).