El Cadet A Femení perd l’últim partit contra el Basket Almeda i acaba en segona posició. Amb el resultat aconseguit a Bellpuig, jugaran el Campionat d’Espanya a Guadalajara (14-20 maig)

El Cadet A Femení del Club Joventut Badalona va tenir molt a prop el Campionat de Catalunya de la categoria, però va acabar perdent a la pròrroga contra el Basket Almeda (55-62), el campió del torneig.

Les de Carles Boada han fet un gran campionat i s’han quedat amb la mel als llavis després de guanyar els dos primers partits dels tres en què va consistir la fase final disputada a Tremp.

Les verd-i-negres van començar el torneig guanyant clarament a l’U16 Bàsquet Girona (68-47), abans de superar el Barça al segon partit del torneig (55-62). A la gran final, l’Almeda va ser millor als moments decisius i va endur-se el campionat.

Amb la segona posició aconseguida a Bellpuig, el Cadet A de la Penya ha aconseguit la classificació pel Campionat d’Espanya Cadet que es disputarà a Guadalajara del 14 al 20 de maig.