La Penya perd a Gran Canària (89-86), malgrat un gran últim quart, a les semifinals de l’Eurocup

El Club Joventut Badalona perd contra el Gran Canària (89-86) en un partit molt igualat que s’ha decidit en els instants finals, on Guy ha tingut un llançament per empatar el partit però no ha entrat. Andrés Feliz, amb 18 punts i 21 de valoració i Ante Tomic, amb 18 punts i 19 de valoració, han estat els jugadors més destacats.

El partit ha començat marcat per una gran intensitat defensiva. Dues bones accions en atac donaven el primer avantatge a la Penya, però l'encert exterior local mantenia el partit igualat (6-6). En aquest moment, el partit s'ha convertit en un intercanvi de cistelles, on els verds-i-negres han estat lleugerament desafavorits (18-15).

Al segon quart el Joventut ha augmentat el ritme anotador. Malgrat un mal inici que col·locava el màxim desavantatge del partit (26-17), Feliz s'ha ficat l'equip a les espatlles i amb nou punts consecutius encomanava l'energia en atac als verds-i-negres, que amb encert exterior i Tomic com a referent interior capgiraven el marcador abans del descans (42-43).

A la represa el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica que a l’inici, una gran igualtat (54-54). Però han sorgit les precipitacions verd-i-negres en atac i la falta de consistència en defensa a la pintura han fet que la Penya veiés com els locals es distanciaven en el marcador a falta dels últims deu minuts (65-56).

Amb un parcial de 0-6, els de Carles Duran retallaven diferències a l'inici del quart (65-62), però els canaris agafaven aire quan faltaven cinc minuts (73-68). El Joventut ho ha intentat fins al final, quan el partit semblava acabat quan faltaven un minut (79-72), la Penya ha reduït la diferència quan faltaven deu segons amb un triple de parra (87-86). Quan faltaven cinc segons, Guy ha tingut un triple per empatar el partit, però no ha entrat (89-86). Andrés Feliz, amb 21 punts i 23 de valoració i Ante Tomic, amb 18 punts i 19 de valoració, han estat els jugadors més destacats.