La Penya perd contra els blancs (76-86) en un partit on no s'ha trobat còmode. Els verd-i-negres ja pensen en el partit clau de dimecres contra el Gran Canària

El Club Joventut Badalona cau contra el Reial Madrid (76-86) en un partit on no ha estat capaç de marcar el ritme i les imprecisions defensives han passat factura. Andrés Feliz ha estat el més destacat, amb 13 punts i 19 de valoració.

A la Penya li ha costat entrar en joc. Les pèrdues permetien contraatacs fàcils pel rival que provocava un parcial inicial de 0-8. A poc a poc els de Duran trobaven vies per anotar des de penetracions a cistella, però els problemes en defensa feien que la distància augmentes al final del quart (18-30).

Els verds-i-negres han començat el segon quart amb un ritme més alt, tant en atac com en defensa, fet que ha permès als de Duran retallar diferències (28-33). En aquest punt, el partit ha entrat en un constant intercanvi de cistelles amb el qual s'ha arribat al final de la primera part (38-45).

A la represa, continuava la igualtat, fins que unes desconnexions en defensa han permès al Madrid córrer i anotar en contraatac (48-62). La Penya ha millorat en defensa, tot i l'encert visitant, i algunes accions individuals de Kraag i Feliz han fet que no s'eixamplés la diferència (57-71).

A l’últim quart, la Penya ho ha intentat, però no ha pogut capgirar el marcador final (76-86). Andrés Feliz, amb 13 punts i 19 de valoració ha estat el més valorat, acompanyat de Brodziansky (13) i Vives (12).