Un mal últim quart acaba amb les aspiracions de la Penya de pujar a Lliga Femenina (58-70, -8 al global de l'eliminatòria)

El Club Joventut Badalona ha quedat eliminat als quarts de final del play-off d’ascens a Lliga Femenina després de perdre 58 a 70 contra La Cordá de Paterna NB. L’equip de Jordi Vizcaino no ha pogut fer valer el +4 del partit d’anada, i queda eliminat de la competició. El 16-28 de l’últim quart, així com els errors des del tir lliure (8 de 24) han estat una llosa molt gran.

El Joventut ha començat dominant el partit, i malgrat la segona falta personal de Mestres als instants inicials, les verd-i-negres, amb una gran Toussaint liderant l’atac (9 punts), han acabat dominant el primer període, 15-8.

Una cistella de Davydova ha situat la màxima a l’inici del segon quart, 17-8, abans que un parcial del Paterna capgirés el marcador, 19-20. La Penya ha reaccionat, posant-se per davant, 24-20, però al descans s’ha arribat amb la màxima igualtat, 25-25.

La sortida dels vestidors no ha estat bona per part d’una Penya que ha arribat a perdre per cinc punts, 27-32. Entre Davydova i Mestres han liderat una nova reacció verd-i-negra per recuperar el control del duel, 40-35. Al final del tercer acte, nova reacció del Paterna per deixar empatat el partit, 42-42.

Les valencianes han controlat millor el ritme del joc i ho han aprofitat per capgirar l’eliminatòria a 4 minuts per acabar, 49-55. El Paterna ha arribat a tenir 10 punts de marge, 49-59 (min.37), i la màxima ha estat de 13, 51-64. Dos triples de Parzenska i Piera han donat vida al Joventut, 57-64, però una cistella de Germán ha acabat amb les opcions verd-i-negres, 57-66 a 17 segons pel final. Amb el 58-70 final, la temporada de la Penya s’acaba als quarts de final.

Toussaint, amb 14 punts, i Mestres, amb 12, han estat les màximes anotadores.