La Penya guanya al València Basket (85-70) en un partit molt igualat que s'ha decidit amb un Feliz extraordinari en el tram decisiu

El Club Joventut Badalona supera al València Basket (85-70) en una exhibició en el tram final del partit protagonitzada per Andrés Feliz, amb 20 punts, 5 recuperacions i 29 de valoració. Els de Carles Duran sumen la dissetena victòria a l'ACB contra un rival directe i continuen mirant a l'alça en la classificació.

El partit ha començat marcat per una gran igualtat. La intensitat defensiva dels dos equips feia que costés molt anotar, però a poc a poc el ritme ha anat creixent. Alternances contínues en el marcador, fins que Feliz ha donat una marxa més als verds-i-negres per agafar una mica d'aire en acabar els deu primers minuts (21-17).

Però l'avantatge no ha durat gaire i, de nou, han aparegut els canvis en l'electrònic. La Penya, gràcies a la bona circulació de pilota, ha aconseguit generar avantatges juntament amb un bon encert exterior, fet que ha provocat un parcial de 7-0 favorable als verds-i-negres per tancar la primera part amb el màxim avantatge dels primers vint minuts (37-32).

A la represa el Joventut ha jugat el seu millor bàsquet. Un ritme alt de joc, amb una gran intensitat defensiva, circulació de pilota i selecció de tir, han establert la màxima del partit pels de Duran (46-34). Però d’ençà, la Penya no s’ha trobat còmode i ha vist com el València retallava l’avantatge (56-53).

L’últim quart ha estat un constant intercanvi de cistelles fins que, a falta de tres minuts, Andrés Feliz ha trencat el matx. Set punts consecutius del dominicà han iniciat un parcial de 10-0 en el tram decisiu, que ha estat clau per derrotar al València Basket per 85 a 70. El jugador més destacat ha estat el base dominicà, amb 20 punts, 5 recuperacions i 29 de valoració, seguit de Joel Parra amb 21 punts i 25 de valoració.