La Penya guanya còmodament al Lietkabelis (81-60) en l’últim partit de la fase regular

El Club Joventut Badalona tanca la fase regular amb victòria contra el Lietkabelis (81-60) i es classifica com a millor segon, assegurant-se l’avantatge de camp fins els quarts de final. El màxim anotador ha estat Kyle Guy amb 13 punts, en un gran partit col·lectiu de la Penya on fins a cinc jugadors han anotat 10 punts o més.

La Penya ha començat el partit de la millor manera possible. Conscients de la importància del partit, els de Duran han marcat el ritme des del primer minut, amb un parcial inicial de 14-0, gràcies a l'encert exterior i amb Kraag (10 punts) i Ribas (5 punts) com a referents ofensius. Els verds-i-negres només han concedit 9 punts als visitants en el primer quart (22-9).

Mantenint el nivell defensiu, amb dues recuperacions consecutives, la Penya col·locava els vint punts de diferència a l'electrònic (31-11), però els lituans han respost. Males decisions en atac des de Duran han provocat pèrdues que han fet que l'avantatge es reduís fins als nou punts abans del descans (37-28).

A la represa, el Joventut ha millorat en defensa, igual que en la presa de decisions en atac. Tot això ha fet que l’avantatge augmentés fins als vint-i-dos punts al final del quart (64-42).

Amb el partit sentenciat, la Penya ha estat capaç de controlar l’avantatge i assegurar-se la victòria per més de 12 punts, que eren els que necessitava per classificar-se com a segon millor de la fase regular. Els dotze jugadors convocats per Duran han participat, i fins a cinc han anotat 10 punts o més, sent Guy amb 13 i Kraag amb 12 els més destacats.