La Penya supera de forma contundent al Picken Claret (69-45) i si guanya el pròxim diumenge, serà cap de sèrie als playoffs d’ascens

El Club Joventut Badalona va fer un pas molt important per ser cap de sèrie als playoffs d’ascens després de passar per sobre del Picken Claret per 69 a 45. Les de Jordi Vizcaino sumen 18 victòries, i amb un triomf més abans del final de la lliga regular, certificaran el factor pista.

Els primers minuts del partit va començar amb les valencianes per davant, però l’encert exterior de Dominique Toussaint va permetre a la Penya acabar el quart per davant, 20-16. Ja al segon període, les verd-i-negres van castigar la defensa zonal valenciana i a poc a poc van augmentar la diferència. Amb Johnson liderant l’atac, el Joventut dominava el duel 39 a 26 al descans.

A la segona part, el Joventut va continuar demostrant la seva superioritat i va anar ampliant la diferència fins al 56-34 del final del tercer període. El partit ja estava sentenciat i la Penya va controlar-lo fins al 69 a 45 final.

Alexus Johnson, amb 21 punts, 12 rebots i 30 de valoració, va ser la jugadora més destacada. El pròxim partit de les verd-i-negres serà aquest diumenge a l’Olímpic contra el Milar Córdoba Baloncesto Femenino (12:30h).