La Penya protagonitza un festival anotador per derrotar al Cluj-Napoca (104-81) i continua lluitant pel lideratge del grup

El Club Joventut Badalona guanya al Cluj-Napoca (104-81) amb un gran recital ofensiu que li permet consolidar-se en les primeres posicions del grup. Amb aquesta victòria, els de Duran prorroguen el bon moment a Europa, sumant la tercera consecutiva. El màxim anotador ha estat Joel Parra amb 18 punts, en un partit on tots els jugadors que han participat han anotat.

La Penya ha començat el partit amb desencert des del tir exterior i concedint rebots ofensius, fet que ha provocat el primer desavantatge verd-i-negre del partit (6-12). De mica en mica, el de Duran han trobat l'encert, gràcies a la circulació de pilota que els hi ha permès aconseguir tirs còmodes amb els quals han donat la volta el partit (17-15). En els últims instants del primer quart, s'ha produït un intercanvi de cistelles que ha afavorit als visitants (21-22).

Al segon quart la Penya ha jugat els millors minuts de la primera meitat. Augmentat el nivell defensiu i controlant el rebot, els verds-i-negres s'han trobat còmodes corrents al contraatac i des del tir exterior. Un parcial de 12-0 ha obert el partit per la Penya (37-29). Malgrat que els visitants han respost, Tomic ha aparegut per repartir joc des del pal baix. D'aquesta manera el Joventut ha marxat a vestidors per sobre dels deu punts (51-40).

A la represa, la falta de consistència en el rebot i les pèrdues de pilota han permès que els visitants reduïssin l'avantatge verd-i-negre (59-56). Quan més ajustat estava el partit ha aparegut Tomic, sent protagonista a la pintura. A ell se li ha sumat Pau Ribas, que amb dos triples consecutius augmentava la diferència (75-63). Un parcial visitant col·locava el 77-68 a falta dels deu últims minuts.

L'últim quart ha estat un recital verd-i-negre. Des de la defensa, els de Duran han frenat l'anotació visitant i amb un parcial a favor de 6-0 l'avantatge s'ha enfilat fins als disset punts (85-68). Un avantatge que la Penya ha sabut mantindré fins al final (104-81). Tots els jugadors que han gaudit de minuts han anotat i fins a 7  han fet 8 punts o més, d'entre els que ha destacat Joel Parra amb 18.