El Joventut, que guanyava al descans 26-35, perd 69-53 a la pista del Celta Zorka Recalvi. Tot i la derrota, les verd-i-negres estan molt ben posicionades per tenir factor pista als playoffs

Una mala segona meitat va impossibilitar que el Club Joventut Badalona s’emportés el partit de Vigo i acabés perdent de forma clara per 69 a 53. Les de Jordi Vizcaino van fer un gran inici (26-35 al descans), però van col·lapsar a la segona part i van veure tallada la ratxa de 3 victòries seguides.

El Celta va arrencar millor el duel, 10-7, però amb l’entrada de Lula Roig la Penya va capgirar el marcador per acabar el quart per davant, 13-16. Amb una gran Gala Mestres, el Joventut va arribar a tenir 10 punts de marge, 17-27, i al descans dominava el duel 26-35 amb 16 punts de Mestres.

Si la primera part verd-i-negra havia estat fantàstica, la segona va ser justament el contrari. En tota la segona meitat, el Joventut només va poder anotar 18 punts i va acabar perdent de forma clara per 69 a 53.

Un demolidor parcial de 24-9 al tercer període ja va deixar per darrere a la Penya, que malgrat intentar-ho al darrer acte (55-51 a 4 minuts per acabar), no va poder lluitar pel triomf i va acabar perdent 69-53.

Malgrat perdre a la pista del Celta, les verd-i-negres estan molt ben posicionades per acabar entre les cinc primeres i tenir factor pista als playoffs d’ascens.

El pròxim partit de la Penya serà aquest dimecres a l’Olímpic en un duel contra el Picken Claret ajornat que correspon a la jornada 22 (20:00h).