La Penya cau a la pista del Lenovo Tenerife (85-68). Els verd-i-negres perden el bàsquet average i veuen tallada la ratxa de 4 victòries seguides a l’ACB

El Club Joventut Badalona ha perdut de forma clara a la pista del Lenovo Tenerife per 85 a 68 en un partit on un mal segon quart (20-9) ha condemnat els verd-i-negres. El Joventut, a més de perdre el partit, també ha perdut l’average amb els tinerfenys en la lluita pel Top4 de la Lliga Endesa.

La Penya ha arrencat amb un 0-4 de sortida, però els locals han reaccionat ràpidament amb un parcial de 9-0 (9-4). El Joventut no s’ha trobat còmode en atac, però ha estat capaç de minimitzar l’atac del Tenerife als primers minuts. Al final del quart, 16-12 pels tinerfenys.

Un parell de triples del Lenovo Tenerife han obligat Carles Duran a demanar temps mort, i és que els tinerfenys han aconseguit 9 punts de marge a 3 minuts pel descans, 26-17. El Joventut ha continuat sense trobar-se còmode, fallant molts llançaments i perdent moltes pilote, fet que han aprofitat els locals per, amb un Doornekamp espectacular (4/4 en triples), marxar al descans clarament per davant, 36-21.

El Joventut ha sortit a la segona meitat amb Birgander i Tomic com a parella interior per intentar dominar la zona, però la superioritat del Tenerife ha continuat sent evident. Els tinerfenys han mantingut l’encert en el triple i les diferències han arribat als 20 punts, 60-40. Al final del període, domini local 62-44.

La Penya ha seguit clarament per darrere, 72-52, abans que una reacció liderada per Vives permetés al Joventut posar-se a 11, 74-63. Els verd-i-negres, amb el partit perdut, han lluitat per salvar l’average (que era de 9), però no han pogut reduir la diferència i han acabat perdent 85-68.

Ante Tomic, amb 17 punts i 10 rebots, ha estat el jugador més destacat d’una Penya que torna a jugar aquest pròxim dimarts a l’Olímpic contra el Cluj-Napoca (20:15h) a l’Eurocup.