La Penya supera clarament al Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife (84-54) i suma la tercera victòria consecutiva

El Club Joventut Badalona va certificar aquest dissabte la classificació pels playoffs d’ascens a la Lliga Femenina Endesa després de passar per sobre del Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife (84-54). Les de Jordi Vizcaino sumen el tercer triomf seguit i es consoliden a la quarta posició de la Lliga Femenina Challenge.

Des del primer moment ja va quedar clar que el Joventut volia anar per feina. Un 11-2 de sortida amb Aviñoa a la direcció va encarrilar el primer parcial per les verd-i-negres, que van dominar els primers minuts de joc, 21-13, amb 7 punts de Mestres.

Toussaint va agafar el relleu anotador de Mestres i la diferència de la Penya va anar augmentant de forma contundent, 37-19. La màxima a la primera part va ser de 23 punts, 46-23, i al descans, el partit tenia un clar color verd-i-negre, 48-29.

Parzenska, molt encertada, va permetre que la diferència arribés pràcticament als 30 punts, 62-34, i al final del quart, el partit estava completament sentenciat, 64-39. El període final va servir perquè Lula Roig, en la seva estrena a l’Olímpic, anotés 10 punts i tanqués l’exhibició verd-i-negra, 84-54.

Fins a quatre jugadores de la Penya van anotar 12 o més punts. Mestres i Roig, amb 17, van ser les màximes anotadores, ben acompanyades per Toussaint, amb 15, i Parzenska, amb 12. Davydova, amb 15 rebots i 7 punts, també va fer un gran partit.

El pròxim duel de la Penya serà aquest diumenge a Vigo contra el Celta Zorka Recalvi (12:30h), equip amb el mateix balanç que les de Jordi Vizcaino (17-7).