La Penya perd per 37 a 78 contra un invicte AMIAB Albacete

Es va acabar imposant la lògica a l’Olímpic, i el Menarini Joventut no va poder doblegar aquest dissabte al líder indiscutible de la lliga; un AMIAB Albacete que arribava al duel amb un impecable 17 - 0 de balanç aquesta temporada.

I bona mostra del potencial manxec es va veure ja en els primers minuts de l’enfrontament, en els que el conjunt visitant va exercir una asfixiant pressió que el quadre verd-i-negre no va saber respondre. Solament tres vegades va poder la Penya llençar a cistella, però les tres que es van llençar van acabar dins. En una demostració de poder digna de campió, AMIAB Albacete va tancar el primer quart amb un avantatge de 6 a 21 en el marcador.

En el segon parcial, el Menarini Joventut va poder respirar una mica més, ja que la pressió exercida pels d’Albacete no era tan alta. Malgrat això, l’evident diferència de categoria entre ambdós combinats seguia fent molt difícil la materialització per part verd-i-negra. D’aquesta manera, s’arribava a l’equador del duel amb el resultat de 18 – 45.

Després de la represa, es van veure potser els moments de més bloqueig verd-i-negre. La pilota seguia circulant bé, ràpid i amb sentit, però la imponent envergadura visitant va fer de la zona una àrea pràcticament impenetrable per al Menarini Joventut. A l’apartat defensiu poc va poder fer la Penya, que o bé rebia des de l’interior de la pintura o ho feia des de fora. D’aquesta manera, s’encarava l’últim quart amb un marcador de 24 – 65.

Finalment, en el definitiu parcial es va veure a un Menarini Joventut professional i lluitant per marxar de l’enfrontament de forma digna. Davant un AMIAB Albacete que ja es veia vencedor, la Penya va seguir exercint bé la defensa, forçant al seu rival a tirar des del perímetre. L’encert visitant aquesta vegada va ser menor, i els de Badalona van poder igualar el quart tanteig a 13. D’aquesta manera, es va arribar al final del partit amb el marcador de 37 a 38 per a AMIAB Albacete.

Tot i la contundència del resultat, l’equip ha de veure el positiu, i pensar que s’ha anotat més que a l’anada, i que s’han rebut vint punts menys. D’igual manera, toca mentalitzar-se i preparar a consciència el pròxim repte, que també serà d’altura. El Menarini Joventut visitarà el pavelló de Txurdinaga per a enfrontar-se al Bidaideak Bilbao BSR el dissabte 18 de març, a partir de les 18:00. Un duel que es podrà seguir en directe a través de tupuedestv.com.