La Penya guanya clarament a l'UCAM Murcia (94-68) en una autèntica exhibició

El Club Joventut Badalona derrota a l’UCAM Murcia (94-68) en una segona meitat impecable (55-30). Els de Carles Duran sumen la catorzena victòria en l’ACB i segueixen en la part alta de la taula. El millor del partit ha estat Kyle Guy, amb 22 punts.

La Penya ha començat el partit amb una alta intensitat, fet que ha donat als verd-i-negres el primer avantatge en el marcador (10-2) amb una bona circulació de pilota i selecció de tir. Tanmateix, algunes precipitacions i falta de consistència en el rebot defensiu, ha fet que el partit s'igualés al final dels primers 10 minuts (20-17).

Als de Duran els hi ha costat entrar en joc a l'inici del segon quart (20-21). Però una bona reacció des del triple i amb Tomic com a referent a la pintura, han donat la volta al marcador (37-25). Malgrat la diferència, els visitants han retallat distàncies, fent que la Penya marxés al descans amb un avantatge més reduït (39-36).

A la represa la Penya ha jugat els millors minuts del partit. Amb una bona circulació de pilota en atac, encert exterior i un alt nivell defensiu que li ha permès córrer el contraatac, els de Carles Duran han augmentat la diferència fins als setze punts (66-50).

El bon inici verd-i-negre de quart ha fet que el partit quedés sentenciat. Amb els triples de Feliz i Guy, la Penya trencava el partit amb l'Olímpic bolcat, on s'ha viscut una autèntica festa verd-i-negre amb cada cistella que anotava la Penya (94-68). L'anotació ha estat molt repartida, fins a 6 jugadors han anotat més de 9 punts, sent Guy, amb 22, el més destacat.