Un últim quart espectacular permet a la Penya guanyar a Estepona (61-77). Les verd-i-negres són quartes a la classificació

El Club Joventut Badalona va sumar la segona victòria consecutiva lluny de l’Olímpic després de superar al CAB Estepona Jardín Costa del Sol per 61 a 77. Una gran segona meitat de les verd-i-negres va segellar un triomf important per continuar a la zona alta de la classificació. Gala Mestres, amb 22 punts, 7 rebots i 30 de valoració va ser la jugadora més destacada del partit.

La primera part va ser molt igualada amb el Joventut dominant el primer període després d’una cistella de Lula Roig, 14-16. Una ratxa anotadora de Mestres van permetre a la Penya seguir per davant, 33-36, però un 5-0 al tram final va deixar per davant a l’Estepona al descans, 38-36.

El duel continuava molt ajustat, 45-47, abans que al tram final del tercer quart la Penya comencés a ampliar l’avantatge, 47-53. A quatre minuts del final el partit estava completament obert, 54-59, però entre Davydova, Mestres i Parzenska van segellar la victòria d’un Joventut que suma el segon triomf consecutiu fora de casa (61-77).

Gala Mestres, amb 22 punts, va ser la jugadora més destacada, i fins a 5 jugadores van anotar 10 o més punts (Parzenska, Davydova, Toussaint i Johnson). El pròxim partit de la Penya serà aquest dissabte a l’Olímpic contra el Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife (18:00h)