La Penya fa un torneig espectacular i acaba en tercera posició després de superar al Valencia Basket al darrer partit (83-73)

L’Infantil A del Club Joventut Badalona ha acabat la Minicopa en tercera posició després de fer una gran competició on els verd-i-negres van jugar a un altíssim nivell. L’equip dirigit per Dídac Arredondo va derrotar al Valencia Basket a l’últim duel de la competició (83-73) i va tancar el torneig guanyant.

El Joventut va arrencar la competició passant per sobre de l’Unicaja, 93-55, abans de perdre a la jornada 2 contra el Barça per un ajustat 64-61. Els verd-i-negres van tancar la fase de grups guanyant clarament al Gran Canaria, 74-52, certificant així la classificació per a les semifinals de la Minicopa.

En la lluita per entrar a la final, la Penya va fer un partidàs i va tenir contra les cordes al Real Madrid, futur campió del torneig. Els verd-i-negres van disposar d’opcions fins al final, però els blancs van acabar guanyant 65-68. Al darrer partit, el Joventut es va desfer del Valencia Basket per 83 a 73, acabant la competició en tercera posició.

El base de la Penya, Nil Poza, va formar part del millor cinc de la Minicopa Endesa.