Derrota de les verd-i-negres a la pista del Vantage Towers Alcobendas (81-67). El Joventut, que descansa aquesta setmana, visitarà la pista del Real Canoe el pròxim dissabte 18 de febrer

El Club Joventut Badalona va sumar la quarta derrota consecutiva després de perdre a la pista del Vantage Towers Alcobendas per 81 a 67. Els problemes defensius al tercer quart, on la Penya va rebre 30 punts, van ser decisius per la derrota final. Amb aquest resultat, l’equip de Jordi Vizcaino és quart a la classificació de la Lliga Femenina Challenge.

Un factor comú que tenen les victòries verd-i-negres és el bon inici de partit. I com als darrers duels, la Penya va sortir malament, anant per darrere de les madrilenyes, 12-4. Malgrat reduir diferències, 14-13, al final del primer acte el Joventut perdia per sis punts, 21-15.

Un 0-5 de sortida va permetre la Penya situar-se de nou a un punt, 21-20, però de nou les locals van escapar-se al marcador, 36-28. El Joventut va reduir a només tres el desavantatge gràcies a dos triples de Toussaint i Teixidó, i al descans perdia per 40 a 37.

Tot i els esforços del Joventut, les de Vizcaino no van poder posar-se per davant i a poc a poc el desavantatge va anar creixent, 56-46. Els punts de Davydova permetien a la Penya seguir en partit, però l’Alcobendas va fer un gran final de quart per escapar-se, 70-58.

Els 30 punts de les madrilenyes al tercer acte van ser decisius i un pes que el Joventut no va poder recuperar. La Penya no va poder acostar-se al marcador, i fins i tot l’Alcobendas va ampliar el marge, 78-60. Al final, 81-67, un resultat que fa que les de Badalona acumulin ja 4 derrotes seguides.

Dominique Toussaint, amb 15 punts, va ser la jugadora més destacada del Joventut. El pròxim partit de les verd-i-negres serà el pròxim dissabte 18 de febrer a la pista del Sernova Renovables Real Canoe (17:00h).