El Club Joventut Badalona guanya al Baxi Manresa (73-65) en un partit marcat pel bon joc verd-i-negre en els minuts claus

La Penya suma la dotzena victòria a l'ACB en superar al Baxi Manresa (73-65) en un partit molt igualat, on ha destacat la intensitat defensiva. En els instants decisius de l'últim quart, el Joventut ha sabut realitzar un gran joc, circulat la pilota i anotant cistelles determinants per endur-se el partit.

L'inici del partit ha estat marcat per una gran intensitat. Els de Carles Duran, després d'uns primers instants erràtics, han pujat la defensa i amb Ellenson com a principal referent (8 punts) s'han posat per davant en el marcador (14-11). A partir d'aquí, s'ha produït un constant intercanvi de cistelles per tancar el primer quart (20-16).

Al segon quart el ritme anotador ha disminuït. Errors en els llançaments, males decisions i les pèrdues, han fet que els verd-i-negres veiessin com els visitants capgiraven el marcador (22-27). Després d'un temps mort, un triple de Guy ha fet que la Penya despertés i marxés al descans per davant (31-27).

A la represa, els verd-i-negres han sabut treure avantatge des de la línia de tir lliure i amb penetracions a cistella (43-34). Tot i que els visitants han reduït la diferència, la Penya ha sabut aguantar i des de la superioritat en la pintura han mantingut l'avantatge en el marcador (52-44).

Quan més pressionava el Manresa (52-51), amb un parcial inicial, el Joventut ha demostrat una gran versió. Amb tan sols un punt d'avantatge, els verd-i-negres han tingut els millors minuts de circulació de pilota i, juntament amb un gran encert, s'ha tornat a eixamplar el marcador per tancar el matx (73-65). Ante Tomic, amb 15 punts i 24 de valoració, ha estat el més destacat, acompanyat per Parra (13p) i Ellenson (13p).