La Penya suma l’onzena victòria a l’ACB al Bilbao Arena (51-70) en un partit molt complet amb una gran defensa

El Club Joventut Badalona guanya al Surne Bilbao Basket (51-70) en un partit que s’ha trencat al tercer quart (39-59). La bona intensitat defensiva i circulació de pilota en atac han fet que els verd-i-negres aconseguissin un còmode avantatge que han mantingut fins al final del matx. Ante Tomic amb 16 punts i 21 de valoració ha estat el més destacat.

La Penya ha començat el partit amb molta serietat, controlant el rebot i amb una bona circulació de pilota, malgrat la falta d'encert inicial. Això ha provocat que els de Carles Duran agafessin el primer avantatge al marcador (6-13). Tot i això, la falta de contundència en defensa a la pintura ha fet que el Bilbao aconseguís reduir la renta (13-15).

Al segon quart el Joventut ha dominat el rebot ofensiu, amb un bon Allen. Gràcies a les segones opcions, els verd-i-negres han assolit el màxim avantatge fins al moment (14-24) amb una alta intensitat defensiva. L'únic jugador visitant que ha pogut trencar-la ha estat Adam Smith (13 punts), però el lideratge a la pintura de Tomic ha contrarestat l'aportació del georgià, mantenint l'avantatge a favor de la Penya al final de la primera meitat (29-35).

En el tercer quart s'han vist els millors minuts verd-i-negres. Des de la defensa i la bona circulació de pilota en atac, els de Carles Duran han aconseguit engrandir la diferència durant el transcurs dels minuts. La Penya no ha permès que el Bilbao anotés cap triple, concedint només 10 punts, col·locant un +20 al final del quart (39-59).

L'últim període ha estat un tràmit, on amb el partit sentenciat la Penya ha sabut mantindré l'avantatge durant els deu minuts (51-70). Ante Tomic, amb 16 punts, Kyle guy amb 11 i Miguel Allen amb 10 han estat els màxims anotadors verd-i-negres.