Un tir lliure de Feliz dona la victòria a la Penya (83-82) amb una exhibició de Guy en l'últim quart

El Club Joventut Badalona guanya al Bursaspor (83-82) en un final d'infart que s'ha decidit per un tir d'Andrés Feliz a un segon per acabar el partit. Ante Tomic ha estat el més valorat amb 27 crèdits i Guy, amb 25 punts, decisiu amb 4 triples i 14 punts en l'últim quart.

A la Penya li ha costat entrar al partit. Un parcial en contra de 0-7 ha fet que els de Carles Duran comencessin a contra remolc el matx. A poc a poc, a través del joc interior els verd-i-negres han retallat diferències (11-12), però les pèrdues de pilotes juntament amb alguna mala transició defensiva han fet incrementar el desavantatge (13-22). Després d'un temps mort la Penya ha reaccionat i Ellenson, amb 5 punts consecutius, ha ajustat el marcador (20-22).

El ritme anotador s'ha frenat als inicis del segon quart. Les defenses s'han sobreposat als atacs i el Joventut no ha estat capaç de controlar el ritme del partit on els atacs no duraven més de deu segons (27-29). De nou, amb Tomic com a referent al joc interior, els de Duran han dominat el tempo del partit i augmentat l'agressivitat defensiva han estat capaços de fer transicions ràpides i contraatacs que els han permès aconseguir un parcial a favor per anar-se'n al descans per davant en el marcador (37-33).

A la represa, la bona circulació de pilota verd-i-negra ha fet que l'avantatge es mantingués quan més pressionava el Bursaspor en els minuts inicials (44-42). La Penya ha tornat a trobar a Tomic, qui s'ha fet amo i senyor de la pintura (17 punts fins al moment) i des de la defensa ha augmentat l'avantatge fins als vuit punts (58-50) a falta dels últims deu minuts de partit.

L'últim quart ha estat un festival de triples verd-i-negres amb un clar protagonista, Kyle Guy. El jugador nord-americà ha aparegut quan més el necessitava el seu equip. Quatre triples han donat aire a la Penya (81-71) a falta de poc més d'un minut. Però el Bursaspor no ha donat el partit per perdut i ha reduït el desavantatge quan falta mig minut (81-77). Amb el marcador igualat a 82, un tir lliure de Feliz ha decantat el partit quan falten un segon (83-82).

Kyle Guy, amb 25 punts (15 en l'últim quart) i Ante Tomic amb 21 punts i 27 de valoració han estat els verd-i-negres més destacats.