La Penya perd contra el BAXI Ferrol en la lluita pel lideratge de la Lliga Femenina Challenge en un partit amb 2.470 espectadors a l'Olímpic

Derrota del Club Joventut Badalona contra el BAXI Ferrol per 66 a 80. L'equip de Jordi Vizcaino s'ha vist superat clarament a la primera part per les gallegues, i malgrat intentar-ho fins al final, no ha pogut lluitar per la victòria. Amb la derrota, la Penya es queda a un partit més el bàsquet average del lideratge, ara en solitari pel Ferrol.

Amb un ambient espectacular a l'Olímpic (2.470 espectadors), el BAXI Ferrol ha sortit molt més encertat al partit i amb els triples de Fequiere, les gallegues han dominat completament el primer quart, arribant a tenir 18 punts de marge, 12-30. Un triple de Gala Mestres ha tancat el primer acte amb la Penya sent dominada pel Ferrol, 15-30. Mestres, amb 8 punts, era l'única arma ofensiva verd-i-negra.

Al segon període la Penya ha continuat sense trobar les bones sensacions i el Ferrol, amb un encert espectacular des del triple (8 de 13 a 4 minuts pel descans), ha disposat de 25 punts d'avantatge, 17-42. Un parcial de 10-0 ha reduït diferències, 27-42, però al descans el control seguia sent gallec completament, 27-44.

Del pas pels vestidors ha sortit molt millor el Ferrol, disposant gairebé de 30 punts d'avantatge (34-62). Malgrat els esforços verd-i-negres, al final del tercer acte el partit continuava clarament favorable al BAXI Ferrol, 46-69.

El Joventut ho ha intentat en tot moment i ha aconseguit situar-se a 10 punts a 2 minuts per acabar, 62-72, però les gallegues no han sentit la pressió de l'Olímpic i han segellat el triomf,

Alexus Johnson i Gala Mestres, amb 16 i 15 punts per cap, han estat les màximes anotadores de la Penya.