La Penya guanya a la pista de l’Osés Construcción Ardoi (58-79) i després de 17 jornades, presenta el millor balanç de la competició amb el BAXI Ferrol (14-3)

El Club Joventut Badalona ja és colíder de la Lliga Femenina Challenge. L’equip que dirigeix Jordi Vizcaino va sumar una gran victòria a la pista de l’Osés Construcción Ardoi (58-79) i ja acumula 14 victòries en 17 jornades. Alexus Johnson i Gala Mestres, ambdues amb 16 punts, va ser les jugadores més destacades del conjunt verd-i-negre.

La Penya va començar el partit amb molt encert, i de la mà de Johnson (8 punts d’arrancada) va aconseguir el primer gran avantatge del duel, 2-15. Les verd-i-negres van seguir molt encertades, i al final del primer període dominaven clarament el partit, 10-24, amb Johnson i Mestres castigant el rival (8 punts cada jugadora).

Encara quedaven molts minuts i les locals es van reenganxar al duel ràpidament amb un 10-0 de sortida, 22-24. Entre Toussaint i Davydova, el Joventut va aconseguir de nou el control del partit, i al descans guanyava 33-41.

Ja en la segona part, les de Vizcaino va saber gestionar l’avantatge en tot moment, i les diferències sempre van estar per sobre dels 10 punts. Al final del període, 44-58 per un Joventut que tenia encarrilat el triomf.

La Penya no va abaixar la intensitat, i a poc a poc, la renda va pujar fins als 20 punts (46-66). Al final del partit, 58-69, i nova victòria per a un Joventut que ja és colíder de la Lliga Femenina Challenge empatat amb el BAXI Ferrol.

Aquest pròxim diumenge, les verd-i-negres i les gallegues s’enfrontaran a l’Olímpic (12:30h) en un duel que determinarà qui acabarà la propera jornada com a líder en solitari de la Lliga Femenina Challenge.