La Penya passa per sobre de l’Obradoiro en un dels partits més complets de la temporada (74-91). Cinquena victòria seguida a l’ACB

El Club Joventut Badalona ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva després de fer un gran partit a la pista del Monbus Obradoiro i guanyar per 74 a 91. En un partit molt sòlid, els verd-i-negres han demostrat des del primer moment la seva superioritat i han sumat un nou triomf que deixa l’equip amb 8 victòries en 12 jornades.

La Penya ha sortit molt bé al partit, i amb un gran Ante Tomic ha obligat a Obradoiro a

demanar temps mort (2-10, min.3). Els verd-i-negres han continuat sent molt superiors i amb un triple d’Ellenson han aconseguit 17 punts de marge després de 7 minuts (2-19). Al final del primer quart, clar domini dels de Carles Duran amb 20 punts d’avantatge, 7-27.

Una defensa zonal ha permès l’Obradoiro retallar diferències, 18-29, però la Penya ha sabut reaccionar perfectament a l’envestida local i ha tornat a ampliar l’avantatge amb bons minuts de Simon Birgander i dos triples seguits de Kyle Guy, 24-46. Al descans, +23 pels de Carles Duran, 24-47.

El Joventut ha continuat molt sòlid a la segona meitat i ha administrat a la perfecció l’avantatge. Una esmaixada de Birgander ha posat de nou el +25, 36-61, abans que els locals baixessin lleugerament el marge verd-i-negre, 43-62. Cinc punts seguits de Guy i una cistella sobre la botzina de Feliz han permès el Joventut tancar el quart amb 23 punts d’avantatge, 46-69.

Al darrer parcial, el Joventut ha controlat el partit i ha segellat una nova victòria a l’ACB. Al final, 74-91, un nou triomf en un partit amb l’anotació molt repartida. Ellenson, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador, però també han brillat Feliz (16), Tomic (15), Birgander i Guy (12).