L’equip de Fabián Castilla perd amb un contundent 29 – 65 davant un quadre murcià molt sòlid en la pressió

Després del brillant triomf de la setmana passada davant l’Abeconsa Basketmi Ferrol, la Penya tornava a l’Olímpic per rebre a l’UCAM Murcia BSR, conjunt que s’ha reforçat molt bé aquest estiu, i fins ara està mostrant-se com una de les grans revelacions de la competició domèstica.

Durant els primers compassos del partit es va viure una autèntica demostració de força del conjunt visitant. Armant una asfixiant pressió a la línia de mitjos, el conjunt murcià va provocar que en moltes ocasions el Menarini Joventut cometés infracció de 24 segons. Tot i no poder realitzar gairebé accions ofensives, la defensa verd-i-negra va ser correcta, cosa que va fer que UCAM tampoc anotés massa. Al final del primer quart el resultat era de 6 a 11.

En el segon parcial la tònica va ser molt similar, amb un Joventut desdibuixat davant la teranyina defensiva muntada pel conjunt visitant. En aquest quart, a més a més, va aparèixer el cansament acumulat, factor que va minvar encara més les condiciones defensives dels verd-i-negres. Així doncs, s’arribava al descans amb un Menarini Joventut per sota en l’electrònic 11 – 33.

El descans li va venir bé als de Badalona, que van saltar al parquet millor posicionats, trobant més facilitats per elaborar. I encara que també van perdre el tercer assalt per 8 a 16, les sensacions eren diferents. D’aquesta manera, s’arribava al definitiu parcial amb el Joventut en desavantatge 19 – 49.

En els darrers minuts de joc tampoc va saltar la sorpresa. Tot i que el partit estava pràcticament tancat, els de Badalona van continuar lluitant fins al final, intentant trobar-se a la pista. Finalment, conclosos els quaranta minuts, el resultat va ser Menarini Joventut 29, UCAM Murcia BSR 65.

Tot i la considerable diferència final, cal destacar que els de Badalona van obtenir un bon 60% en tirs de camp, i van atrapar pràcticament el triple de rebots que el rival, 32.

Un cop finalitzat el partit, toca passar pàgina i intentar acabar l’any de la millor manera possible. El proper rival dels verd-i-negres serà l’Iberconsa AMFIV, equip just un lloc per sobre de la Penya a la classificació. El matx es disputarà el proper dissabte a les 18:00 a Vigo, i es podrà seguir a través de tupuedestv.com.